پیاز_داغ_مجلسی

ادامه مطلب :

طرزتهیه:
اول از اینکه باید پیازهای کوچیکو انتخاب کنین از عرض توپول باشن از طول کوتاه ،خلاصه اینکه قد کوتاه و توپول باشن بعد با یه چاقوی خیلی تیز برشای نازک میزنیم.
پیازاتونو تو یه قابلمه پر از آب بریزید بزارید رو اجاق به مدت 15دقیقه بجوشه.
بعد بلافاصله تو یه ظرف آب سرده سرده بریزید و به مدت 10 دقیقه تو آب سرد باشه به این عمل (بلانچ کردن) میگن که باعث میشه پیاز داغتون فوق العاده عالی ترد و خوشرنگ میشه.
توی آبکش بریزید بزارید خوووب آبش بره و توی روغن داغ شناور با حرارت ملایم بزارید سرخ شه و کمی نمک بزنید ،اصلاااا حرارت گازو‌زیاد نکنید چون تیره میشه،هر چند دقیقه یکبارم هم بزنید تا یکدست سرخ بشن.
این روش سرخ کردن اصلا روغن جذبش نمیشه خیلی خوشرنگو تردم میشه
#آشپزی_خاص
┏━━━ ? ? ? ━━━┓

┗━━━ ? ? ? ━━━┛

موضوعات: دنياي هنر  لینک ثابت


فرم در حال بارگذاری ...