زيره جوش محلي |
... |
گندمومیشورن،بعدبومیدن وبعداسیاب میکنند،گردوروهم اسیاب میکنند،بادوقاشق زیره ورازیانه پودرشده،ومقداری کنجدودراخرنبات اسیاب شده یامقداری شکرمخلوط میکنند
بعدش میریزین توشیشه نگهداری میکنندهروقت بخوان استفاده کنند،روغن حیوانی داغ میکنند،دوقاشق ازین بریزتوش ونوش جان کن
واسه خانوماخیلی خوبه،مخصوصاواسه اوناکه ضعف دارن،پریوداشون نامنظمه یامیخوان نی نی داربشن،واسه تخمدون هاخوبه
البته خانوماگندموبایدبذارین کاملاخشک بشه وبعدبوبدین توماهیتابه وبعداسیاب کنین بااین اسیاب کنابرقی
سلام نوش جان
1397/07/17 @ 07:30
فرم در حال بارگذاری ...
[دوشنبه 1397-07-16] [ 10:05:00 ب.ظ ]
|