پخت مربا بیشتر از نیم ساعت نباشه |
... |
عزیزان من اندازه یک کیلو رو میدم خودتو برحسب مقدار زیاد وکمش کنید
ادامه مطلب :
آلبالو یک کیلو شکر 900 تا یک کیلو از البالو بخورید آگه ترش مزه بود یک کیلو وگرنه 900 گرم بریزید سعی کنید آلبالوی استفاده کنید که ته شون گرد باشه به البالو نگاه کنید آگه تهش یک گود کوچولو داشت به درد نمیخوره چون هسته به آون قسمت چسپیده واگر بخواید هسته رو بیرون بیارد البالو له میشه سعی کنید آلبالوی تیره استفاده نکنید تا مرباتون خوش رنگتره باشه از آلبالوی پیوندی به هیییییچچچچچ وجهههههه دونه هاش بزرگه واسه مربا خوشمزه نیست قابلمه ای که واسه مربا ازش استفاده میکنید سعی کنید گنجایشش دوسه برابر مربا باشه موقع پخت مربا شعله کم وزیاد نشه با یک میزان حرارت پخته شه نه زیاد نه کم با شعله متوسط پخته شه با کم دیر قوام میابه ورنگش تیره میشه با زیاد هم زود میسوزه شعله متوسط باشه موقع پخت شعله کم وزیاد نشه ? میگن تو ظرف لعابی واستیل خوش رنگ میشه شکر رو لابلای البالو بپاشید ویک دوم لیوان آب جوش بریزید روش وبزارید یخچال به مدت دوازده تا بیست وچهار ساعت تا البالو آب بیندازه پس از طی این مدت شعله رو روشن ومربا بزارید روش کفگیر وملاقه ویک کاسه دم دستتون باشه مواظب باشید نرید دنبال گوشی مربا زود سر میره مرتب کف اونو بگیرید تا خوش رنگ شه واسه این میگم از قابلمه بزرگ استفاده کنید پخت مربا بیشتر از نیم ساعت نباشه چون تیره میشه تو این فاصله باید قوام یابه من از مربام واسه شربت جدا نمیکنم مگر اینکه شهدش زیاد باشه چون طعم مربا به شیرینی میزنه وطعم البالو از بین میره شربت رو جدا گانه درست میکنم یک نکته یادتون نره آگه دیدید البالو تون خیلی ابداره وخیلی آب انداخته والبالوها دارن له میشن وهنوز قوام نیومده بعد از یک ربع پخت البالو ها رو با یک کفگیر بزرگ سوراخ دار البالوها رو از تو شهد بیرون بیارید وتو ظرفی بریزید (به ارومی)وبزارید شهد قوام یابه بعد از قوام اومدن شهد البالوها رو دوباره بریزید تو شهد حدود پنج شش دقیقه با هم بپزن وگاز رو خاموش کنید .┄┄┅┅ ? ✿❀ ? ❀ ? ✿┅┅ ? هنر آشپزی
فرم در حال بارگذاری ...
[جمعه 1398-04-07] [ 11:16:00 ق.ظ ]
|