??? برای معطر کردن لوبیا پلو از زیره سیاه استفاده کنید . ?

برای معطر کردن عدس پلو از دارچین استفاده کنید ?

برای معطر کردن ته دیگ زعفرانی از هل سائیده استفاده کنید ?

برای مرصع پلو از هل ساییده لایه برنجی که می خواهید دم بکشد بپاشید. ?

برای سبزی پلوماهی از تخم گشنیز استفاده کنید ?

ادامه مطلب :

برای معطر کردن سوپ شیر کمی آویشن استفاده کنید ?

برای معطر کردن ما کارانی لازانبا آویشن استفاده کنید ?

برای معطر کردن قیمه، فسنجون، خورشت آماده شده یک قاشق چایخوری هل ونصف استکان گلاب بریزید . یک جوش زد سریع خاموش کنید ?

برای معطر کردن خورشت بامیه سیر ودر آخر یک پیاز رنده شده سرخ شده را با یک قاشق مرباخوری دارچین تفت خورده بریزید ومعطر کنید . ?

برای سرخ شدن ماهی حتما در پودر سوخاری کمی تخم گشنیز وپودر سیر اضافه کنید ?

برای معطر کردن مرغ در آخر که مرغ آماده یک قاشق چایخوری هل وگلاب نیم استکان همراه زعفران استفاده کنید ?

برای معطر کردن آش از چهار زیره ودارچین استفاده کنید

 

 امام على عليه السلام :


قوتُ الجسادِ الطَّعامُ وَ قوتُ الرواحِ الطعامُ؛
غذاى جسم، خوردن و غذاى روح، خوراندن است.

دعوات(راوندی) ص142 - مشكاة الأنوار ص

موضوعات: آسيب هاي اجتماعي  لینک ثابت
آراي كاربران براي اين مطلب
5 ستاره:
 
(0)
4 ستاره:
 
(0)
3 ستاره:
 
(0)
2 ستاره:
 
(0)
1 ستاره:
 
(1)
1 رأی
ميانگين آراي اين مطلب:
1.0 stars
(1.0)
نظر از: آرام جانم [عضو] 
1 stars

سلام احسنت عزیز.موفق باشی

1398/02/07 @ 10:45


فرم در حال بارگذاری ...