معطر کردن غذا |
... |
??? برای معطر کردن لوبیا پلو از زیره سیاه استفاده کنید . ?
برای معطر کردن عدس پلو از دارچین استفاده کنید ?
برای معطر کردن ته دیگ زعفرانی از هل سائیده استفاده کنید ?
برای مرصع پلو از هل ساییده لایه برنجی که می خواهید دم بکشد بپاشید. ?
برای سبزی پلوماهی از تخم گشنیز استفاده کنید ?
ادامه مطلب :
برای معطر کردن سوپ شیر کمی آویشن استفاده کنید ?
برای معطر کردن ما کارانی لازانبا آویشن استفاده کنید ?
برای معطر کردن قیمه، فسنجون، خورشت آماده شده یک قاشق چایخوری هل ونصف استکان گلاب بریزید . یک جوش زد سریع خاموش کنید ?
برای معطر کردن خورشت بامیه سیر ودر آخر یک پیاز رنده شده سرخ شده را با یک قاشق مرباخوری دارچین تفت خورده بریزید ومعطر کنید . ?
برای سرخ شدن ماهی حتما در پودر سوخاری کمی تخم گشنیز وپودر سیر اضافه کنید ?
برای معطر کردن مرغ در آخر که مرغ آماده یک قاشق چایخوری هل وگلاب نیم استکان همراه زعفران استفاده کنید ?
برای معطر کردن آش از چهار زیره ودارچین استفاده کنید
امام على عليه السلام :
قوتُ الجسادِ الطَّعامُ وَ قوتُ الرواحِ الطعامُ؛
غذاى جسم، خوردن و غذاى روح، خوراندن است.
دعوات(راوندی) ص142 - مشكاة الأنوار ص
فرم در حال بارگذاری ...
[جمعه 1398-02-06] [ 10:45:00 ق.ظ ]
|