زمهرير
 
 


Random photo
حجاب زن حقی الهی است

با سلامٍ دوست عزيز از شمامتشكريم كه از اين وبلاگ ديدن مي كنيد ، نظرات يامطالب ارزشمندتان را براي ما بفرستيد وباپيشنهادات خود مارا ياري كنيد. من سرباز جنگ سايبري هستم . باتشكر


جستجو


آخرین نظرات
  • سیدمحمد در کارگران حضرت فاطمه‌ی زهرا
  • خانعلی زاده در کثرت جمعیت در صحیفه سجادیه:
  • کبری نظرزاده در ▪️متن سخنرانی دختر شهید سلیمانی
  • لبیک یا مهدی  در استحمام جانباز قطع نخاعی به وسیله حاج قاسم
  • سربازی از تبار سادات  در از نشانه های آخر الزمان


پربازدید


موضوعات




ج

زیبا سازی وبلاگ




le



ab
 



اینفوگرافیک وگالری عکس عبدالعظیم
موضوعات: مسافر ری  لینک ثابت
[دوشنبه 1396-09-20] [ 04:57:00 ب.ظ ]




امروز چند نو ع روکش و کرم دارم برای روی کیک و شیرینی و برای شکوفه زدن
کرم پاتیسیر

مواد لازم :
نشاسته : 1 قاشق غذاخوری
آرد ذرت : 1 قاشق غذاخوری
شیر: 1 پیمانه و نیم
زرده تخم مرغ : 1 عدد
شکر : 4 تا 5 قاشق غذاخوری
اسانس دلخواه : 1 قطره
روش تهیه :
شکر،آرد و نشاسته را با کمی از شیر مخلوط کرده تا مواد داخل شیر حل شوند سپس بقیه شیر را کم کم افزوده و مواد را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم گذاشته تا غلیظ شوند ، زرده تخم مرغ را افزوده و هم زده تا به صورت کرم لطیفی در آید و از آخر اسانس را اضافه می کنیم.که من به جای اسانس وانیل میزنم

____________________________________
باتر چیز کریم

پنیر خامه ای 200 گرم # کره 200 گرم
خامه 200 گرم # پودر قند حدود 300 گرم وانیل # 1 ق چ
وقتی کره به دمای محیط رسید همه رو با هم مخلوط کرده و استفاده کنید.

____________________________________
باتر کریم

کره 100 گرم # پودر قند یا پودر شکر 200 گرم # وانیل 1 ق چ که با همزن همش رو باید بعد از اینکه کره به دمای محیط رسی با هم مخلوط کنید و استفاده کنید

____________________________________
چیز کریم

پنیر خامه ای 500 گرم # خامه زده شده 2 لیوان # پودر قند به مقدار دلخواه # وانیل کمی
همه رو با همزن مخلوط کرده استفاده کنید

____________________________________
گاناش حرفه ای

شکلات چیپس: 200 گرم
خامه:1/2 لیوان
پودر قند:2 ق غ
زرده تخم مرغ: 1 عدد
اسانس وانیل چند قطره
پودر نسکافه: 1 ق چ

پودر قند و زرده و اسانس رو داخل ظرفی بریزید با همزن بزنید تا نرم بشه خامه رو اضافه کنید…..
روی حرارت ملایم بذارید و هم بزنید تا شروع به حباب کنه از رو حرارت بردارید
(دقت کنید که نجوشه)
چیپس و قهوه رو به خامه اضافه و آرام هم بزنید تا چیپس در خامه ذوب بشه
مخلوط زرده رو به خامه اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید و کنار بذارید تا سرد بشه

____________________________________
گاناش معمولی

شکلات تخته ای 200 گرم
خامه 200 گرم
خامه رو بذارید گرم بشه اما نجوشه و قبل از اینکه بخواد بجوشه زیرش رو خاموش کنید شکلات رو که رنده کردید بریزید داخل خامه 2 دقیقه بمونه تا شکلات باز بشه بعد به خوبی مخلوط کنید تا گاناش کاملا یکدست بشه
http://tofanvajeha.kowsarblog.ir/%D8%A8%D9%87%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D8%AA%D9%88%D9%84%DB%8C%D8%AF%D8%A7%D8%AA-%D8%B5%D9%86%D8%A7%DB%8C%D8%B9-%D8%AF%D8%B3%D8%AA%DB%8C-%D8%B3%D8%B1%D8%A7%D8%B3%D8%B1%DA%A9%D8%B4%D9%88%D8%B1

موضوعات: دنياي هنر  لینک ثابت
 [ 01:53:00 ب.ظ ]