موضوع: "نكات خانه داري"

انواع_روکش_و_کرم_برای_روی_کیک

امروز چند نو ع روکش و کرم دارم برای روی کیک و شیرینی و برای شکوفه زدن
کرم پاتیسیر

مواد لازم :
نشاسته : 1 قاشق غذاخوری
آرد ذرت : 1 قاشق غذاخوری
شیر: 1 پیمانه و نیم
زرده تخم مرغ : 1 عدد
شکر : 4 تا 5 قاشق غذاخوری
اسانس دلخواه : 1 قطره
روش تهیه :
شکر،آرد و نشاسته را با کمی از شیر مخلوط کرده تا مواد داخل شیر حل شوند سپس بقیه شیر را کم کم افزوده و مواد را مخلوط کرده و روی حرارت ملایم گذاشته تا غلیظ شوند ، زرده تخم مرغ را افزوده و هم زده تا به صورت کرم لطیفی در آید و از آخر اسانس را اضافه می کنیم.که من به جای اسانس وانیل میزنم

____________________________________
باتر چیز کریم

پنیر خامه ای 200 گرم # کره 200 گرم
خامه 200 گرم # پودر قند حدود 300 گرم وانیل # 1 ق چ
وقتی کره به دمای محیط رسید همه رو با هم مخلوط کرده و استفاده کنید.

____________________________________
باتر کریم

کره 100 گرم # پودر قند یا پودر شکر 200 گرم # وانیل 1 ق چ که با همزن همش رو باید بعد از اینکه کره به دمای محیط رسی با هم مخلوط کنید و استفاده کنید

____________________________________
چیز کریم

پنیر خامه ای 500 گرم # خامه زده شده 2 لیوان # پودر قند به مقدار دلخواه # وانیل کمی
همه رو با همزن مخلوط کرده استفاده کنید

____________________________________
گاناش حرفه ای

شکلات چیپس: 200 گرم
خامه:1/2 لیوان
پودر قند:2 ق غ
زرده تخم مرغ: 1 عدد
اسانس وانیل چند قطره
پودر نسکافه: 1 ق چ

پودر قند و زرده و اسانس رو داخل ظرفی بریزید با همزن بزنید تا نرم بشه خامه رو اضافه کنید…..
روی حرارت ملایم بذارید و هم بزنید تا شروع به حباب کنه از رو حرارت بردارید
(دقت کنید که نجوشه)
چیپس و قهوه رو به خامه اضافه و آرام هم بزنید تا چیپس در خامه ذوب بشه
مخلوط زرده رو به خامه اضافه کنید و یک دقیقه هم بزنید و کنار بذارید تا سرد بشه

____________________________________
گاناش معمولی

شکلات تخته ای 200 گرم
خامه 200 گرم
خامه رو بذارید گرم بشه اما نجوشه و قبل از اینکه بخواد بجوشه زیرش رو خاموش کنید شکلات رو که رنده کردید بریزید داخل خامه 2 دقیقه بمونه تا شکلات باز بشه بعد به خوبی مخلوط کنید تا گاناش کاملا یکدست بشه

به والدین احسان کنید

یک جمله در وصف مادر بگو




 

در نظرات ثبت كنيد

1488769595ghghg.gif

در نظرات ثبت كنيد


  • سخنان بزرگان

  • سايبري

  • کاربران آنلاین

    • حدیث عشق
    • شمس
    • عاشق کربلا
    • انــــتـــــــظاری
    • صهباء
    • تســـنیم
    • فاطمه مهراندوز
    • عشق در هر گوشه ای افسانه ای خواند زمن
    • مصطفوی
    • زهرا یوسفوند مفرد
    • بهاره شیرخانی
    • somayye java
    • اسحاق طلبه
    • peyman bakhshandeh
  • حباب

    کد حباب و قلب
    کد حباب و قلب
  • ك

  • گ

  • پ

  • http://blog69.kowsarblog.ir/

  • ف

  •  
    چرا امام حسین (ع) تنها ماند؟